Akcija: Ob nakup 2 ali več izdelkov vam podarimo 5% popust, ki se upošteva na blagajni.

Kako pravilno nasekljati čebulo, tako da bo ta perfektno postrežena na domačem krožniku? Napotki, ki si jih lahko preberete spodaj, so dani s strani vrhunskih kuharjev. Če boste sledili napotkom v tem videoposnetku, boste tako rekoč sledili napotkom vrhunskih kuharjev. Uspešno nasekljano čebulo vam želimo. Pa dober tek!

Za perfektno nasekljano čebulo sledite naslednjim korakom:

  • Olupite in prepolovite čebulo. Ne prerežite čez steblo čebule, saj bo vam to olajšalo naslednje korake.
  • Zarežite po dolžini čebule. Pri tem pazite da ne zarežete po celotni dolžini. Ne pozabite skrčiti roke v obliko šape za večjo varnost in kontrolo.
  • Rahlo zibajte rezilo v smeri od konice proti peti rezila (ang. “rocking” tehnika).
  • Nato napravite 2 do 3 vodoravne zareze (tukaj spet ne zarežite vse do konca).
  • Obrnite čebulo in z zibanjem rezila prečno narežite čebulo, tako da dobite fine kocke.