Vsa naročila, oddana med delavnikom pred 11 uro, odpošljemo že isti dan v primeru plačila po povzetju, preko PayPal-a ali s plačilno kartico. Naročila, ki imajo označeno plačilo po predračunu pošljemo takoj, ko prejmemo nakazilo na TRR. Naročila naročena med vikendom in prazniki pošljemo takoj naslednji delovni dan. Pri izdelkih, kjer je posebej označen daljši dostavni rok, se upošteva le-ta.

Ko bo vaše naročilo odpremljeno, boste o tem dobili sporočilo na vaš e-naslov, ki ga pustite ob oddaji naročila. V tem sporočilu dobite povezavo na stran, kjer lahko spremljate status vašega paketa.

Za nas pakete na območju Slovenije dostavlja GLS. Na telefonsko številko, ki jo pustite ob oddaji naročila, vas bo pred dostavo kontaktiral GLS kurir in vas obvestil o točnem času dostave. V primeru, da vas ob klicu GLS kurirja ne bo na navedenem naslovu, se boste lahko z njim dogovorili, da vam paket dostavi na drugo lokacijo npr. v GLS Paketno trgovino ali GLS Paketomat.

Strošek dostave znaša €3,59. V primeru plačila po povzetju ni dodatnih stroškov, ker je v ceno dostave že vključen plačilni nalog. Za naročila nad €75 je dostava brezplačna.