Victorinox Wine Master

Victorinox Wine Master - Philipp Schwander


Vinarski žepni nož

Ko držimo v roki lepo steklenico vina, ni nič bolj nadležno kot to, da nimamo primernega orodja, da bi jo odprli. Dobro vino pa si zasluži tisto orodje, ki je ustvarjeno s stremenjem k popolnosti.
Na idejo priročnega degustacijskega orodja za na pot je prišel vinogradnik Philipp Schwander. Nagrajen je z nazivom "Master of Wine" (Mojster vina), s katerim se lahko trenutno po celotnem svetu pohvali le 280 strokovnjakov. Njegova strast so dobra vina, njegovo poslanstvo pa omogočiti cenovno dostopne kvalitetne produkte strankam. Tako se je v sodelovanju Victorinox podjetja z njim, ki je tudi njihov ambasador vin, pričel nastanek sedanjega Wine Master žepnega noža."Odlično orodje mora biti prijetno za uporabo."

Pri odpiračih za buteljke je vedno videl kakšne pomanjkljivosti, ob degustacijah pa pogrešal dober nož za pripravo okusnega prigrizka k vinu. Z Wine Master žepnim nožem so tako dodelali in odpravili pomanjkljivosti odpiračev ter mu dodali rezilo. Njegova lahka teža, velikost in funkcionalnost so zasnovani in izvedeni natančno. Vsako orodje se zato odpre lepo in brez napora ter je lahko in povsem varno za uporabo."Wine Master - multifunkcionalen in eleganten dizajn."

6 orodij, 3 funkcije v 1, visokokakovosten ročaj iz oljčnega ali orehovega lesa, izjemna kvaliteta orodij in prijetna uporaba. Vse to predstavlja Victorinox Wine Master žepni nož. Dolga in trdna spirala drži plutovino močno in varno, rezilo za folijo zagotavlja natančne in lepe reze, dvostopenjski vzvod pa ščiti pred zdrsom. Te tri funkcije v eni zagotavljajo, da je pluta varno odstranjena. Dodano rezilo pa lahko nareže vse vaše najljubše piknik prigrizke. Rezilo daje takšnemu švicarju zaključni dotik, zaradi katerega je le ta odličen za večnamensko uporabo.  Prefinjeno in natančno dodelane podrobnosti zmanjšajo potreben trud za odprtje steklenice na minimum. Ogrodje iz izvrstnega oljčnega ali orehovega lesa pa kombinira udoben oprijem z elegantnim videzom. Skupek vsega tega naredi Wine Master žepni nož ekskluzivno darilo, ki takoj osvoji ljubitelje vina in postane njihov zvest spremljevalec. Vzemite ga s seboj in uživajte v druženju na prostem. Pa na zdravje.

 Wine Master izdelki

Victorinox švicarski nož - Wine Master, les/oreh

Victorinox švicarski nož - Wine Master, les/oljka

 

Pre-loader