Victorinox predstavitev

Vse skupaj se je začelo leta 1884, z ustanoviteljem Karl Elsenerjem 1 in podporo njegove matere Victorie. Od tukaj samo ime Victorinoxa tudi prvotno izvira, kasneje z dodano končnico nox, ki izhaja iz kratice Inox, ki je mednarodni izraz za nerjaveče jeklo. Tako pridemo do Victorinox poimenovanja svetovno znanega podjetja, ki še vse do današnjih dni predstavlja ime podjetja in njegovo blagovno znamko.

Veliki preboj in zmagoviti pohod po svetu začne „Swiss Army Knife“, ko ga ameriški vojaki v Evropi začnejo kupovati v velikih količinah in ga prinašati domov kot spominek. „Original Swiss Army Knife“ je tudi razvit in narejen po načelih Karl Elsenerja, po katerih poslujejo še dandanes: funkcionalnost, inovacije, ikonično oblikovanje in brezkompromisna kakovost. Takšna zavezanost in predanost tako sledi tem načelom že več kot 130 let. V vsem tem času jim je ta način poslovanja omogočil razvoj produktov, ki niso samo izjemni v oblikovanju in kvaliteti, ampak so tudi odlični v svoji sposobnosti, da služijo kot zelo zaneslijivi spremljevalci na življenjskih avanturah, tako velikih kot malih.

Zraven načel, po katerih brezkompromisno delujejo že vsa ta leta, pa je podjetje Victorinox tudi zelo okoljsko ozaveščeno z ekološkim sistemom prezračevanja in hlajenja in unikatnim sistemom odlaganja odpadkov. Pozabili pa niso tudi na družbeno odgovornost, kjer skrbijo, da zaposleni delajo v zdravem poslovnem okolju, s poštenim plačilom in možnostmi izobraževanja.

Zadovoljni smo, da lahko danes nudimo poenostavljen izbor široke ponudbe produktov, z njihovimi najboljšimi in morda prihodnjimi klasiki.

Pre-loader