AKCIJA OBDAROVANJE - Ob nakupu nad €30 vam podarimo Victorinox obesek.

Danes nikoli ne vemo, kaj se bo zgodilo naslednji trenutek. Čakamo na semaforju, pa se v nas zaleti neprevidni voznik, uživamo v prelepem zasneženem gorovju, pa se nenadoma vsuje plaz, gremo na izlet v gozd in se izgubimo ali pa se nam sredi ceste naenkrat vdre luknja. V takšnih in drugačnih nesrečnih okoliščinah ljudje vklopimo preživetveni nagon. Nagon, ki nam ne dovoli, da bi se vdali dani situaciji.

In kako si lahko v takšnih situacijah izboljšamo možnosti za preživetje?

Tukaj vam predstavljamo 7 najboljših žepnih nožev, ki vam bodo pomagali tako pri vsakodnevnih ovirah, kot pri resnih, življenjsko nevarnih okoliščinah. Obenem so to majhni žepni noži, da jih lahko imamo povsod s seboj, hkrati pa nam nudijo mnogo orodij na enem mestu.


Klasični mali žepni nož Classic

Pravi mali čudež.
Tako majhen, da ga lahko imamo s seboj na sestanek ali gala dogodek, pa ga sploh opazili ne bomo, dokler ga ne bomo potrebovali. Z rezilom in škarjami si hitro kaj odrežemo. Dokler pa se ne znajdemo v težkih okoliščinah, nam že zobotrebec lahko reši dan pred neprijetno situacijo. Po kosilu si lahko z njim na hitro očistimo zobe.
Classic je mali, s 7 orodji izjemno funkcionalen žepni nož, ki ga lahko imamo vedno in povsod s seboj. Shranimo ga lahko v majhen žep ali si ga obesimo na ključe. Tako smo tudi v elegantni obleki ves čas pripravljeni na morebitno nevarnost.

 Za ogled in podrobnejši opis noža kliknite tukaj.

 

Gozdni žepni nož Forester

Žepni nož, primeren za tiste, ki radi preživite dan ali dva v naravi.
Vsebuje vsa orodja, ki jih potrebujemo za preživetje v gozdu. Z žago za les si bomo narezali manjše veje za ogenj, debelejše veje pa za začasno zavetje pred nočjo. Z rezilom si lahko pomagamo ustvariti iskrice, da zakurimo ogenj. Tako bomo na varnem, kot tudi na toplem. Ulovimo si še kakšno ribo, si jo z nožem očistimo, na ognju spečemo in si tako privoščimo okusno večerjo.
S Foresterjem in njegovimi 12 orodji bomo globoko v gozdu varni pred vsemi nevarnostmi divjine.

 Za ogled in podrobnejši opis noža kliknite tukaj.

 

Žepni nož za kampiranje Trailmaster

Žepni nož, primeren za tiste, ki radi veliko kampirate in zahajate v hribe.
Z žago za les, šilom in velikim valovitim rezilom si lahko uredimo udoben prostor okrog šotorja, si pripravimo in zakurimo topel ogenj ter se brezskrbno namestimo pod zvezdnatim nebom. Ko postanemo lačni si z odpiračem za konzerve odpremo prebranec, ga pogrejemo na ognju in si tako privoščimo še topel obrok.
Gre za kompakten, a hkrati robusten žepni nož, ki je z 12 orodji narejen za vse, ki vas preživetje v naravi navdušuje in vznemirja.

Za ogled in podrobnejši opis noža kliknite tukaj.

 

Potovalni žepni nož Tinker

Žepni nož, narejen za ljudi, ki so veliko na poti. 
Ker na potovanjih nikoli ne vemo, kaj vse nas lahko doleti, bomo s tem žepnim nožem vedno pripravljeni na morebitne ovire in izzive. Velikokrat pa seveda potujemo tudi sami, zato bo to zelo priročen sopotnik. Tako se z dano situacijo ne bomo rabili spopasti sami. Ob sebi bomo imeli žepni nož, ki nam bo z vsemi orodji nudil maksimalno pripravljenost in pomoč. 
Ta vsebuje kar 2 rezili in 3 različne izvijače, vsega skupaj pa kar 12 različnih orodij. S Tinkerjem bomo imeli pomoč tako vedno pri roki, pa naj si bo to na drugem koncu sveta.

Za ogled in podrobnejši opis noža kliknite tukaj

 

Pustolovski žepni nož Huntsman

Žepni nož, ki ga moramo imeti s seboj, če se odpravimo na še neprehojeno pot v gozdu.
Z žago za les si bomo lahko utirali pot skozi gosto grmičevje in tako odkrivali nove poti na svojih pustolovščinah. Z vsega skupaj 15 orodji pa ta žepni nož vključuje vse, kar potrebuje s seboj navdušenec nad čisto naravo in preživetjem v njej.
Tako bomo v žepu z njim zmeraj v pripravljenosti na pustolovske prigode.

Za ogled in podrobnejši opis noža kliknite tukaj.

 

Delavski žepni nož Deluxe Tinker

Žepni nož, primeren za tiste, ki so delovno veliko na poti, zlasti gradbince.
Gre za sorodnika zgornjega Tinkerja, a z več orodji. Dodane ima klešče, nastavek za rezanje žic in orodje za zvijanje žic. Vsega skupaj ima kar 17 orodij, a je ta še vedno dovolj majhen, da ga lahko imamo ves čas s seboj. 
Ker je na gradbišču vedno pestro in se kaj hitro pripeti nesreča, bomo s tem nožem imeli ob sebi tako orodja, ki jih potrebujemo za delo, kot žepni nož, ki se nam bo pomagal rešiti iz nesreče. S 17 orodji se lahko z njim vedno počutimo varne in pripravljene.

 Za ogled in podrobnejši opis noža kliknite tukaj.

 

Delavnica v žepnem nožu Work Champ

Združimo delavnico s šampionom in dobimo ta super žepni nož.
Nepogrešljivi večnamenski žepni nož, z vsega skupaj kar 21 orodji. S toliko orodji gre sicer za večji nož, a še vedno ne prevelik, da ga ne bi morali imeti s seboj vsak dan. Pravzaprav, ko bomo z njim preživeli 1 dan, si več ne bomo znali predstavljati, da bi še kdaj bili brez njega. Z njim lahko režemo, vrtamo, pilimo, zavijamo in žagamo, skratka, popravimo vse, kar želimo.
Tako imamo ob sebi pravo delavnico, zavito v malega rdečega pomočnika, s katerim bomo vedno in povsod varni. Z vsemi orodji se lahko rešimo in izognemo mnogokateri oviri, ki nas lahko doleti. 

Za ogled in podrobnejši opis noža kliknite tukaj.

 

Premislite, v kakšni situaciji bi se lahko kaj hitro znašli. Se veliko nahajate v mestu, ste pustolovec po duši, radi zaidete v visokogorje ali se velikokrat z družino odpravite kampirat v naravo? Glede na vaš odgovor si izberite svoj nepogrešljivi žepni nož za preživetje in pojdite v vsak dan pogumni in pripravljeni. Pa ne pozabite, da ste navkljub neprevidnim voznikom, v globinah gozda, na kampiranju z družino, visoko v zasneženih gorah ali kjerkoli na drugem koncu sveta, z žepnim nožem ob sebi vedno varni.

Viri slik: ineedthebestoffer, messerforum, i.ytimg, olegkukharuk, hiveminer, amazon.